Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Anthura -

Anthura is een familiebedrijf met meer dan 200 medewerkers en één van de grootste spelers ter wereld op het gebied van anthurium en orchideeën. 
De organisatie streeft ernaar niet zozeer de grootste, maar wel de beste te zijn en werkt vanuit verschillende landen wereldwijd aan het realiseren van marktleiderschap.

Werken bij Anthura is werken bij een ambitieus internationaal bedrijf waar ruimte is voor ondernemen en waar de mensen plezier hebben én zich betrokken voelen bij de organisatie. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

Kijk hiernaast voor actuele vacatures bij Anthura >>>


terug naar overzicht