Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

ProRail -


Treinverkeersleiding stuurt alle treinen in Nederland aan. Ook zorgt deze bedrijfseenheid voor de coördinatie bij calamiteiten op het spoor en voor zo snel mogelijk herstel van het treinverkeer bij een verstoring. De 1.200 medewerkers, verspreid over 12 verkeersleidingposten, vormen daarmee het kloppend hart van het Nederlandse spoor. We werken samen met ruim 30 goederen- en reizigersvervoerders en andere partijen, zoals aannemers en hulpdiensten. Dat doen we dag en nacht, zeven dagen per week.

Kijk hiernaast voor actuele vacatures bij Prorail >>


terug naar overzicht