Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Pietersen Elektriciteit B.V. - More than solution

Pietersen Elektriciteit B.V. is een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf. Zij is sinds de oprichting in 1917 gevestigd in Vlaardingen en beweegt zich met name in de industriële sector. Met het thema “More than a Solution”, ondersteunen wij onze relaties met een drietal afdelingen. Deze afdelingen werken nauw samen, zodat vakkundig, efficiënt en snel het gewenste resultaat behaald wordt. Door ons voortdurend te ontwikkelen op technisch en organisatorisch gebied zijn wij een vooruitstrevend bedrijf in de professionele markt. Verantwoord ondernemen en het hierop afgestemd beleid realiseren wij samen. De directie en het hele team van Pietersen Elektriciteit B.V. zijn ervan overtuigd dat een goed beleid op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu leidt tot het bereiken van een optimaal niveau dat nodig is voor het voldoen en het voorbij streven aan de eisen van onze opdrachtgevers en aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. 

 

 


terug naar overzicht