Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

FrigoCare -

FrigoCare is een op- en overslagbedrijf voor gekoelde en bevroren levensmiddelen, met als specialisatie vis en visserijproducten. Als zodanig neemt Frigocare een belangrijke positie in voor de import vanuit derde landen voor deze produkten. Frigocare streeft naar een klantgerichte en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarbij onze kwaliteitssystemen en onze douane en veterinaire vergunningen deze service waarborgen. 

Frigocare is een onderdeel van Samskip, een IJslandse rederij met haar hoofdkantoor in Rotterdam. Voor verdere informatie verwijzen wij naar onze website www.frigocare.com.  Frigocare kent een platte, directe structuur, waarbij inzet en collegialiteit een belangrijke plaats innemen. 

Kijk hiernaast voor actuele vacatures bij FrigoCare.

terug naar overzicht