Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

ferris - Rijnmond

Voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland ontwerpt, fabriceert en monteert ferris staalconstructies voor uiteenlopende doeleinden. Daarbij zijn wij met name actief in de industrie (chemie en petrochemie) en de utiliteitsbouw. Zo ontwerpen wij ondersteuningsconstructies voor procesinstallaties en equipment, leidingbruggen, bordessen en zijn wij sterk in staalconstructies voor nieuwbouw en uitbreidingen van bedrijfshallen. Onze geavanceerde wijze van detailengineering voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Maar niet alleen daarin zit de kracht van ferris. Onze professionele medewerkers maken het verschil. Zij hebben ruime kennis en ervaring op velerlei gebied en een mentaliteit van aanpakken en meedenken. Dit betekent dat zij denken in oplossingen en mogelijkheden. Uiteraard zonder enige concessie te doen aan de veiligheid van mensen en middelen.

Ferris werkt uitsluitend met goed gekwalificeerde mensen. Vakmensen die oog hebben voor de wensen van de klant en de technische mogelijkheden, zonder daarbij de kwaliteit en de veiligheid uit het oog te verliezen. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap en zijn bereid hierin te investeren via relevante opleidingen, cursussen of trainingen.

terug naar overzicht