Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

PCS B.V. -

Vind jouw baan in de procestechniek bij PCS!

Heb jij interesse in nieuwe carrièrekansen? PCS heeft de vacatures in de procestechniek en gelooft in jouw ambities, doelen, ontwikkeling en unieke eigenschappen als mens of organisatie. De procesindustrie is een veelzijdige wereld die continu in beweging is. Een wereld die draait op de juiste mensen met passie voor hun vak. Wij spreken de taal, kennen de branche en vinden zonder twijfel wat je zoekt!

Wij zitten al ruim 30 jaar (sinds 1988) in het vak en zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot dé specialist in de procesindustrie. Naast ons specialisme in de (petro)chemie kunnen wij door onze netwerken in diverse sectoren ook de perfecte match realiseren tussen opdrachtgever en kandidaat in de farmacie, voedingsmiddelen (food), energievoorziening, afvalverwerking, vuilverbranding en slibverwerking. 

Kennis, loyaliteit en kwaliteit

We horen het maar al te graag van onze opdrachtgevers en kandidaten: ‘Jullie spreken onze taal’. En dat klopt als een bus, de consultants van PCS hebben zonder uitzondering een achtergrond in de procesindustrie en arbeidsbemiddeling. We kennen het vak, de mensen, de bedrijven en zorgen er bovendien voor dat we continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied.

Benieuwd wat PCS voor jou kan betekenen? Bekijk hiernaast al onze vacatures!

afbeelding1

terug naar overzicht