Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Indorama -

Indorama Ventures is een internationaal opererend chemieconcern, actief in Europa, Azië, Afrika en Noord Amerika. Indorama is de grootste producent van PET voor verpakkingsdoeleinden. PET is ’s werelds meest toegepaste recyclebare plastic en kent talloze toepassingen in verpakkingsmateriaal, zoals de bekende frisdrank- en waterflessen. Indorama Ventures beschikt in het Rotterdam Europoort-gebied over een productielocatie met 3 fabrieken en een Utilities fabriek. In de PTA-fabriek wordt tereftaalzuur PTA (Purified Terephthalic Acid) geproduceerd als grondstof voor de productie van polyester en in de 2 PET-fabrieken worden polyester korrels worden gemaakt voor de verpakkingsindustrie. Indorama gaat de productiecapaciteit voor PTA in Rotterdam bijna verdubbelen naar 600.000 ton per jaar. Medio 2015 moet de installatie operationeel zijn.

Op de productielocatie in Europoort werken ongeveer 225 mensen. Veiligheid, milieubewustzijn, collegialiteit, teamwork en een informele werksfeer staan bij ons op de eerste plaats. Indorama heeft in de Europoort in 2010 fors geïnvesteerd in silo's, verlaadstations en Utilities. Daarnaast is eind 2012 de PET-capaciteit verdubbeld door het ‘on-stream’ komen van een tweede PET fabriek.

Kijk hiernaast voor actuele vacatures bij Indorama Ventures >>
afbeelding1

terug naar overzicht