Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Caldic Chemie B.V. - Caldic Chemie B.V.

Caldic Chemie B.V. is een werkmaatschappij van Caldic, een multinationale groep productie- en handelsbedrijven met het hoofdkantoor in Rotterdam en vestigingen in vele Europese landen en in het Verre Oosten. Caldic Chemie B.V. - midden in het Rotterdamse industrie- en havengebied - is het grootste chemische productiebedrijf binnen de groep.

Op de locatie in Europoort wordt met behulp van de modernste installaties formaldehyde, paraformaldehyde en hexamethyleentetramine geproduceerd. Naast deze productieactiviteit heeft Caldic Chemie B.V. zich gespecialiseerd in tankopslag en verlading van methanol en bio-ethanol voor derden.

Kijk hiernaast of er bij Caldic actuele vacatures zijn.

afbeelding1afbeelding2afbeelding3

terug naar overzicht