Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Q8KPE - Our challenges require a fresh mind

Kuwait Petroleum Europoort BV (ook wel 'KPE') is een moderne olieraffinaderij, centraal gevestigd in het industrieel havengebied Europoort-Rotterdam. KPE is onderdeel van een internationaal opererend olieconcern, bekend onder de merknaam Q8. De raffinaderij, onder andere bestaande uit diverse raffinage-units, een benzinefabriek en een smeeroliefabriek, vervaardigt een breed assortiment producten voor uiteenlopende afzetgebieden door heel Europa. Deze producten worden via een omvangrijk distributiecentrum voor op- en overslag, op dezelfde locatie, aan- en afgevoerd.

We zijn op zoek naar fresh minds voor onze uitdagingen. Kritische, gedreven professionals met initiatief en durf. De raffinaderij is volcontinu in beweging en daarbij is het in huis hebben van technisch toptalent een absolute vereiste. Team spirit en een positieve werksfeer staan bij ons aan de basis en we bieden daarbinnen volop de ruimte en mogelijkheden voor jouw eigen inbreng, vakinhoudelijke training en persoonlijke ontwikkeling. Bij KPE krijg en neem je de verantwoordelijkheid om als technisch professional écht meters te maken. Zonder fratsen, want onze manier van werken is volgens de Rotterdamse mentaliteit: informeel, direct en helder. 

Kijk voor actuele vacature bij Kuwait Petroleum Europoort hiernaast.

afbeelding1afbeelding2afbeelding3

terug naar overzicht