Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Stork - Stork Technical Services

Jouw toekomst ligt bij Stork Technical Services, dé technische dienstverlener. Bij ons werk je met de nieuwste technieken, op prachtige projecten voor internationale, nationale en regionale opdrachtgevers. Uitdagend werk dus, waar je al je vakmanschap in kwijt kunt. Stork Technical Services helpt topbedrijven het verschil te maken in de markt. Dat vraagt om gedreven vakmensen die net als Stork Technical Services uitblinken in denken én doen. De Product Line Gears & Services is dé specialist op het gebied van tandwielkast techniek. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en modificeren van tandwielkasten, en bedienen wereldwijd klanten in onder andere de Maritieme, Energie, Olie & Gas en Chemische industrie.

Kijk hiernaast voor actuele vacatures bij Stork Technical Services.
afbeelding1afbeelding2afbeelding3

terug naar overzicht