Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Presentaties

Croon Elektrotechniek - Werken bij Croon

Werken bij Croon is werken bij het grootste in elektrotechniek gespecialiseerde bedrijf van Nederland. Elektrotechniek is het vak dat we al meer dan 130 jaar met hart en ziel beoefenen. Waar we dagen over kunnen praten, en dat ons nog elke dag fascineert. Sterker nog: dat elke dag nog interessanter wordt. 

Investors in peopleWij beseffen dat we zo goed zijn als onze mensen. Daarom investeren we in de lange termijn en dus in de ontwikkeling van onze medewerkers. Als enig Nederlands bedrijf in elektrotechniek heeft Croon het Investors in People-keurmerk. Dit felbegeerde internationale keurmerk wordt alleen verleend aan werkgevers met het beste personeelsbeleid.

Hiernaast ziet u of Croon op dit moment actuele vacatures heeft. 

terug naar overzicht