Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Veiligheid voorop

NV_14042011_0018Rotterdam is een van de veiligste havens ter wereld. Ook na de aanleg van Maasvlakte 2 moet dat zo blijven. Het nieuwe havengebied is dusdanig ontworpen dat de allergrootste schepen van 400 meter en meer onder vrijwel alle weersomstandigheden vlot en veilig in en uit kunnen varen. 

De Divisie Havenmeester Rotterdam (DHMR) zorgt hiervoor. Filevorming, vertraging en gevaarlijke situaties voor mens en milieu moeten worden voorkomen. DHMR houdt 24 uur per dag toezicht op de orde en de veiligheid in de haven van Rotterdam. Per jaar wordt in het Havencoördinatie Centrum het toelatingsbeleid van wel 30.000 zeeschepen en 100.000 binnenvaartschepen bewaakt en de verkeersafhandeling uitgevoerd. Actuele informatie over schip en lading wordt vanuit dit epicentrum beschikbaar gesteld voor in- en extern gebruik. De ogen en oren in de haven zijn de bemanningsleden op de patrouille-vaartuigen. Deze vaartuigen komen ook in actie bij incidentbestrijding. Bij calamiteiten en incidenten werkt de Havenmeester nauw samen met politie, GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio), DCMR Milieudienst Rijnmond en de brandweer. Dichtbij de industrie op Maasvlakte 2 is een nieuwe brandweerkazerne gerealiseerd.

Bootexcursie ‘Veilige nieuwe haven’ – zaterdag 29 november 2014
FutureLand, het informatiecentrum over de aanleg en inrichting van Maasvlakte 2, organiseert een dag in het teken van veiligheid. Hoe bewaken we de veiligheid en wat doen we bij calamiteiten in de haven? Schrijf je in voor de bootexcursie met de FutureLand Ferry met uitleg over veiligheid op Maasvlakte 2 en hoor de ervaringen van een DHMR-inspecteur en een officier van dienst bij calamiteiten. Voor FutureLand ligt speciaal tijdens deze dag een patrouillevaartuig van het Haven-bedrijf waarop een kijkje genomen kan worden. Voor meer informatie en inschrijving zie www.futureland.nl.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: