Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Portpicture!

Mangatwacht op wacht

Mangatwacht_small
De mangatwacht is voornamelijk aanwezig bij tanks of ruimten die vrijwel leeg zijn met een kleine toegangsopening, waar mensen binnen moeten werken. De mangatwacht houdt de telling en namen bij wie door een kleine opening naar binnen en naar buiten gaan. Dit overzicht is belangrijk voor de veiligheid voor het geval er iets gebeurd en hij meteen hulp in kan roepen door middel van een portofoon. Ook als er in de directe omgeving buiten deze ruimte gevaar is, kan hij deze mensen in de ruimte op een veilige wijze evacueren. Deze foto is gemaakt vanuit een lege tank om zo een indruk te krijgen dat deze brandwacht niks zal ontgaan m.b.t. de werkzaamheden in de tank.

Wil je meer weten over de mooiste plekken van de haven of ben je op zoek naar een interessante baan in Mainport Rotterdam? Bekijk dan de actuele vacatures.

Foto: Portpictures, Danny Cornelissen



terug naar overzicht
Deel dit bericht: