Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Pioneering Spirit terug op Maasvlakte 2

Het grootste schip ter wereld kwam zondag 4 september terug naar Maasvlakte 2. Op de Noordzee heeft de offshore gigant de afgelopen maand de laatste tests uitgevoerd, waarna het voor de Noorse kust de eerste echte klus klaarde. Het offshore platform Yme werd succesvol verwijderd. Zondagmiddag voer de Futureland Ferry de Pioneering Spirit tegemoet! Nadat de trossen waren losgegooid voer de rondvaartboot via de Prinses Arianehaven en de Yangtzehaven richting de monding van de Maas. Gedurende het eerste deel van de tocht vertelde een deskundige voorlichter van alles over wat er onderweg allemaal te zien was.

Foto_Roel_van_Deursen_Pioneering_Spirit_terug___Europoort_2016_09_04__7___1_Afgelopen anderhalf jaar werd het schip op Maasvlakte 2 klaargestoomd voor de zwaarste klussen op zee. Met een speciaal hefsysteem lift kan de Pioneering Spirit in één beweging een compleet boorplatform, voor veilige en duurzame ontmanteling binnengaats, oppakken. Ook is het toegerust op het leggen van pijpleidingen op duizelingwekkende dieptes op de zeebodem.



Eenmaal terug op Maasvlakte 2 worden de komende tijd nog eens vier hefbalken gemonteerd. Nadat komende winter het leggen van pijpleidingen wordt getest, vaart het in de zomer van 2017 richting Shetland Eilanden voor de ontmanteling van Shell's Brent Delta.

Bekijk de video hier.

Foto's en video: Roel van Deursen 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: