Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

NOVA Terminals op zoek naar nieuwe collega's


NOVA…. Een nieuwe ster die helder schijnt in de Rotterdamse haven. Met een opslagcapaciteit van 900.000 m3, 83 tanks, 14 steigers en een ligging aan diep water, leveren wij op- en overslagdiensten van diverse olieproducten voor onze klanten. Eind 2013 is de bouw van een nieuwe tankput afgerond waardoor de capaciteit van onze terminal met maar liefst 40% is toegenomen! Daarnaast hebben wij een nieuwe aanlegsteiger en kade kunnen realiseren, zodat we ook grote binnenvaartschepen en schepen met een lengte van wel 250 meter moeiteloos bij NOVA kunnen laden en lossen. Maar wat NOVA echt bijzonder maakt, is onze  servicegerichtheid en de nauwe samenwerking met onze klanten. Dat hebben we alleen kunnen bereiken door de inzet en betrokkenheid van onze mensen.
NOVA_small
BEN JIJ ONZE NIEUWE STER?
Wij zijn een snelgroeiende organisatie met enorme ambities. Daarom zullen wij onze organisatie snel gaan uitbreiden. Hiervoor zoeken wij nieuwe collega’s die op een professionele wijze een bijdrage  kunnen leveren aan deze ambities. Ben je gedreven, professioneel en vind je het verlenen van service aan onze klanten net zo belangrijk als wij? Wil je de mogelijkheden je te ontwikkelen binnen een  snelgroeiende organisatie? Reageer dan snel via www.novaterminals.com/vacatures of houd deze website goed in de gaten.

Actuele vacatures:
★ Allround Operators
★ Shift Team Leaders
★ Werkvoorbereider




terug naar overzicht
Deel dit bericht: