Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Havenbedrijf verlengt sponsoring Wereldhavendagen

Het Havenbedrijf Rotterdam heeft haar positie als hoofdsponsor van de Wereldhavendagen Rotterdam met drie jaar verlengd. Daarmee geeft zij uiting aan haar betrokkenheid bij dit voor de Rotterdamse haven belangrijke evenement. Allard Castelein, President-directeur Havenbedrijf Rotterdam en Bert Aben, voorzitter van de Stichting Wereldhavendagen, ondertekenden daartoe een contract op het World Port Center dat beide partijen tot en met de editie van 2018 aan elkaar verbindt.

“Het is een prachtig evenement waardoor we jaarlijks vele honderdduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland een kijkje achter de schermen van onze haven kunnen geven”, aldus Castelein. “Bovendien zien wij het als een goed middel om de band tussen de haven en de stad verder te versterken. De verlenging is een blijk van vertrouwen en waardering voor de medewerkers en het bestuur van Stichting Wereldhavendagen dat zij elk jaar weer een verrassend en veelzijdig evenement weten neer te zetten.”

Aben gaf aan zeer verheugd te zijn met het hernieuwde contract. “Om jaarlijks Nederlands grootste maritieme evenement te organiseren, is de steun van onze hoofdsponsors onontbeerlijk.” Naast het Havenbedrijf Rotterdam, zijn de andere hoofdsponsoren de Koninklijke Marine en de Gemeente Rotterdam, via Rotterdam Festivals.

De Wereldhavendagen Rotterdam vinden dit jaar op 2, 3 en 4 september plaats. Op 30 maart wordt tijdens de kick-off bekend gemaakt wat het thema 2016 zal zijn.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: