Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Havenbedrijf lanceert unieke virtuele haventour

Port360_Maasvlakte_2Ruim 42 kilometer aan havengebied bekijken vanachter uw bureau: in de grootste haven van Europa is het voortaan mogelijk. In samenwerking met SkyCap lanceert het Havenbedrijf Rotterdam een Port360: een virtuele tour door de haven. De haven van Rotterdam is de eerste haven ter wereld die u online kunt ontdekken. De 360° virtual reality tour biedt een uniek perspectief op de haven.

De haven van Rotterdam is de eerste haven ter wereld die u online kunt ontdekken. De 360° virtual reality tour biedt een uniek perspectief op de haven. 

Middels 15 fantastische 360° luchtfoto’s is ruim 42 kilometer aan havengebied vastgelegd. Voortaan is het mogelijk om de Rotterdamse haven overal ter wereld te bekijken. Scholieren en studenten ontdekken vanuit het klaslokaal de grootsheid van de haven. En in de toekomst zien potentiële investeerders en klanten in één opslag welke plots beschikbaar zijn.

Het Havenbedrijf Rotterdam heeft de ambitie om de slimste haven te zijn. De ontwikkeling van de Port360 past hier perfect bij. De 360 virtual reality tour is een samenwerking van het Havenbedrijf Rotterdam en de Rotterdamse start-up SkyCap (externe link). Om innovatie te bevorderen, zet het Havenbedrijf vol in op het aantrekken van start-ups die vanuit de haven van Rotterdam de wereld veroveren.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: