Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

DeltaPORT Donatiefonds steunt Hofpleintheater

Het DeltaPORT Donatiefonds ondersteunt de verbouwing van het Hofpleintheater in Rotterdam. Met een forse donatie heeft het fonds de inrichting van de foyer mede mogelijk gemaakt. Ook voor volgend jaar valt er weer genoeg te verdelen en roept het bestuur op toch vooral ook sponsoraanvragen in te sturen op www.deltaportdonatiefonds

Het DeltaPORT Donatiefonds heeft recent ook financiële bijdragen toegekend aan de Historische Vereniging Westelijk Voorne. Deze donatie gaat worden gebruikt voor de bewegwijzering van het opnieuw in te richten openluchtmuseum De Duinhuisjes. Donaties zijn ook toegekend aan stichting Theater Stuiter voor de productie van een nieuwe lesbrieven en een meespeelvoorstelling voor kinderen over de rol van de Rotterdamse haven voor migranten. Tevens is er een donatie voor de jaarlijkse dagtocht van de Reumapatiëntenvereniging Nieuwe Waterweg Noord en voor de tentoonstelling over de 75-jarige Maastunnel in de Kunsthal.Kleine donaties werden toegekend aan onder meer Harmonievereniging La Bona Futura in Albrandswaard voor een muziekavond voor sociaal geïsoleerde mensen, tennisvereniging Bernisse voor vernieuwing van inventaris van de kantine, stichting Kunsteiland in de wijk Heijplaat voor een kunstproject, de Muziek Experience in de wijk Feijenoord voor een kerstuitvoering, de stichting Nieuwjaarsconcerten in Hellevoetsluis, badmintonvereniging PBC Boomgaardshoek in Hoogvliet voor een sportpromotie evenement, stichting Maassluis Maritiem voor de viering van 100 jaar Furie, popkoor Given in Rozenburg voor de verlichting tijdens het jubileumconcert, stichting Culturama in Schiedam voor het wereldmuziekfestival Verueno, stichting Openbare Bibliotheek Spijkenisse voor het Design & Techniek Week voor kinderen en aan de stichting Stadsboerderij Holywood in Vlaardingen voor een melktafel.

Maatschappelijke betrokkenheid

Met het DeltaPORT Donatiefonds tonen bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied en het Havenbedrijf Rotterdam hun maatschappelijke betrokkenheid. Het fonds verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied.

Het DeltaPORT Donatiefonds kent via haar plaatselijke adviescommissies regelmatig kleine bedragen toe. Per kwartaal worden door het fondsbestuur bovenlokale donaties toegekend. Jaarlijks worden ook enkele grotere, regionale projecten ondersteund.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: