Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Dag van de Chemie 2015 draait om Innovatie

Dag_van_de_chemie.vlagOp zaterdag 26 september aanstaande staat de negentiende editie van de Dag van de Chemie in het teken van innovatie. Tijdens de open dag die wordt georganiseerd door de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) openen chemiebedrijven en bedrijven die veel met chemie te maken hebben (universiteiten, transportbedrijven, laboratoria en waterschappen) hun deuren voor een kijkje in de keuken. Normaal gesproken zijn het stuk voor stuk locaties die vanwege strakke veiligheidsvoorschriften hun deuren hermetisch gesloten houden, maar voor de Dag van de Chemie maken zij een uitzondering.

Bezoekers kunnen tijdens de dag zelf ondervinden wat voor plek de chemie in de Nederlandse maatschappij inneemt. Veel om ons heen is chemie, en zonder die chemie zou ons leven er anders uitzien. Zo kun je bijvoorbeeld zelf ervaren hoe chemiebedrijven van ruwe aardolie alledaagse producten maken zoals cola, chocoladepasta, koffiebekertjes, handcrème en benzine voor in de auto. De Dag van de Chemie is tevens een goede gelegenheid om bezoekers te laten zien dat chemiebedrijven veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Tevens kunnen werkzoekenden zich op de dag laten informeren over carrièremogelijkheden binnen deze sector. Een open dag voor iedereen Als bezoeker van de Dag van de Chemie kun je alles persoonlijk en ‘live’ beleven. De hele dag worden er verschillende demonstraties gegeven, kun je zelf proefjes uitvoeren, vinden er rondleidingen plaats over de industrieterreinen, zijn er tentoonstellingen die een goed beeld van heden en verleden geven én kun je in een van de vele laboratoria je hart ophalen. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht: voor hen vinden verschillende kinderactiviteiten plaats.

Je kunt tijdens de Dag van de Chemie kiezen uit tientallen bedrijven in heel Nederland. Er zit er altijd één bij jou in de buurt! Bekijk de deelnemende bedrijven en schrijf je in: www.dagvandechemie.nl/deelnemers.

De vorige editie van de Dag van de Chemie trok ruim 25.000 bezoekers. Aanvullende informatie en een lijst met alle deelnemende organisaties is terug te vinden op www.dagvandechemie.nl. Over de VNCI De Dag van de Chemie wordt georganiseerd door de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI). De VNCI behartigt de collectieve belangen van de chemische industrie in Nederland. Meer informatie over de VNCI: www.vnci.nl.

Bron: www.dagvandechemie.nl 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: