Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Dag van de Innovatie op 1 oktober 2015

kamer_van_koophandelBent u op zoek naar een energieboost voor uw bedrijf? Meld u aan voor praktische informatie over het begrip ‘innovatie’, stappenplannen en oefeningen tijdens interessante workshops. Maak zelf een inschatting van de kansen van innovatie voor uw bedrijf en weet wie u verder kunnen helpen. Kom naar de Dag van de Innovatie op een van de vijf locaties. 

Op 1 oktober 2015 wordt de Dag van de Innovatie georganiseerd door de Kamer van Koophandel in nauwe samenwerking met de Financiële Telegraaf en een andere partners. De Dag van de Innovatie informeert en inspireert ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Een groot aantal  ondernemers toont er hun innovatieve diensten en producten. Deelname is kosteloos.
 
Ondernemers uit Zuid Holland en Zeeland krijgen hun energieboost in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De opening van de Dag van de Innovatie vindt plaats om 16.00 uur op de hoofdlocatie Sugar City Events in Halfweg en is op de andere locaties live te volgen. Marijke Roskam (BNR) geeft in Halfweg het woord aan Martijn Roordink, oprichter van Spaces. Direct hierna gaat sportjournalist en verslaggever Jan Dirk Stouten in de Van Nelle Fabriek in gesprek met onder andere Allard Droste en Jan Boom over innovaties in de Markthal, met Maarten de Jager over de ontwikkelingen in de glastuinbouw en met Yousef Yousef over algenbestrijding zonder chemicaliën.
 
Primeurs
Deelnemers krijgen informatie over het begrip ‘innovatie’, inzicht in waarom innoveren juist in deze tijd zo belangrijk is en stappenplannen om zelf tot succesvolle innovaties te komen. Op het innovatieplein zijn meer dan 50 innovaties aan te raken, te proeven en te ervaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Nano Supermarkt en de schoorstenen van Next, een gepatenteerde oplossing die alle problemen van een gemetselde schoorsteen, zoals loodveroudering oplost. Maar ook een boot op zonne-energie, de boei met geluidsgolven, de Dam, het lokale geld voor ondernemende Rotterdammers die financieel ruimer in hun jas willen zitten en de cressen van Koppert Cress in de smaken drop en chilipoeder. Of aan Rotterzwam, de paddenstoelen uit het voormalig zwembad Tropicana in Rotterdam en E-nose, de digitale neus die milieuvervuiling in de havens ruikt.
 
Ondernemers van de toekomst
Jan Dirk Stouten komt aan het einde van de Dag van de Innovatie terug op de studentenchallenge, die plaatsvindt in de nacht voorafgaand aan de het evenement. Op alle locaties buigen deze ‘Ondernemers van de Toekomst’ zich over vraagstukken uit de regio en denken mee over innoveren in verschillende branches, het effectief inspelen op trends en de verbetering van diensten en services. De studenten werken aan een reëel vraagstuk van een ondernemer uit de regio. NL Innovators geeft vorm aan de challenge. Samen met ondernemer én DJ Sebastiaan Hooft vormen zij om 19.00 uur de afsluiting van deze dag. Daarna is er voldoende tijd om te netwerken.

Regionale ondernemers in Top 100
Tijdens de Dag van de Innovatie wordt de MKB Innovatie Top 100 2015 gepresenteerd. Twintig innovatieve bedrijven uit  Zuid Holland en twee uit Zeeland weten op 1 oktober welke plaats zij in deze tiende editie hebben veroverd. Een aantal van hen toont de winnende innovaties op het innovatieplein in Rotterdam.

 
Meer informatie en deelnemen? Aanmelden kan via www.kvk.nl/dagvandeinnovatie.

Foto: Wikipedia


terug naar overzicht
Deel dit bericht: