Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Beleef de haven dit weekend van binnen en van buit

In het Delta Hotel in Vlaardingen wordt van 15 tot en met 17 april het driedaagse evenement ‘Beleef de Haven’ georganiseerd. Bezoekers kunnen deze tentoonstelling gratis bezoeken en het rumoerige havenleven in het klein beleven. Van een zeer realistische havenbaan met modelspoor tot loodsen en een vloot zeer gedetailleerde schepen.De 17 meter lange havenbaan zit vol herkenbare, Rotterdamse elementen en details. De tentoongestelde miniatuurwereld is niet alleen bekend in de Maasstad, het heeft inmiddels al in meerdere binnen- en buitenlandse vakbladen voor modelbouw gestaan. In het Delta Hotel is onder meer de Matador 2 - van drijvende kranenspecialist Bonn & Mees - te zien, maar ook de Ostara van Spido en nieuwe hybride sleepboot van Kotug.

Miniworld Rotterdam
In Vlaardingen is niet alleen de modelhaven te bewonderen, Miniworld Rotterdam neemt een speciale baan mee waar kinderen een machinistenbewijs kunnen halen. Edwin Kostanje exposeert een aantal gedetailleerde LEGO-modellen, Harlaar Modeltreinen en Bootmodel.nl zullen aanwezig zijn met hun modelbouwstands. Ook aan de boekenliefhebbers is dit weekend gedacht. Deze kunnen naast Skypictures - dat net een nieuw boek over de Rotterdamse haven heeft gemaakt - terecht bij Coolegem Media, die een aantal bijzondere uitgaven meeneemt naar het evenement.

Bijzonder havenplekjes
Om de tentoonstelling helemaal af te maken, kunnen bezoekers een rondvaart maken door de ‘grote’ haven. De Spido maakt vijfmaal daags een uur durende tocht door de haven, waarbij bezoekers mee worden meegenomen naar de meest speciale plekjes van de Rotterdamse haven.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: