Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

APMT MVII dit najaar gereed!

APM_web

Mocht je je de laatste tijd op Maasvlakte 2 hebben begeven, dan heb je gezien dat de nieuwe terminal steeds meer vorm heeft gekregen. Er wordt op dit nieuwste stukje land van Nederland gebouwd aan een state-of-the-art terminal. De laatste maanden hield APM Terminals Maasvlakte II (APMT MVII) je regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen op de bouwplaats, maar gezien het feit dat de terminal over twee maanden live gaat, ligt nu de focus op het werven van personeel. Voor deze locatie is APMT MVII op zoek naar enthousiaste mensen voor de techniek, logistiek, IT en planning. Denk je nu eens in; midden in deze high-tech wereld werken!


Op het terrein van APMT MVII wordt het op- en overslagproces van containers vrijwel volledig geautomatiseerd uitgevoerd. In een haven die twintig meter diep gaat kunnen de nieuwste generatie containerschepen (18.000 TEU) aanmeren. Op de terminal komen de hoogste deepsea kranen ter wereld te staan. Deze zijn met software verregaand geautomatiseerd en worden vanuit een controlekamer op afstand bestuurd. De afronding van de bouw is momenteel in zicht om in november 2014 operationeel te gaan. 

Jaap Verheij, HR Manager APMT MVII: “Ik zeg altijd: Met elkaar maken we het verschil. Techniek kan hoogstaand en innovatief zijn, maar onze mensen maken het verschil. Onze werkgeversbelofte is dan ook: Wij willen Dé Werkgever in de haven zijn waar mensen graag willen werken. Wij begeleiden je bij het opruimen van obstakels, die je werk, loopbaan, veiligheid en gezondheid in de weg staan. Daarnaast investeren wij veel in opleidingen en in het creëren van een werkomgeving waar het plezierig is om te werken.”

Meer informatie vind je op www.werkenopdemaasvlakte2.nl.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: